Desiree Rover, “extremist”

augustus 20, 2009

Desiree Rover werd recentelijk weggezet als “extremist” in de Telegraaf, maar kreeg wel de ruimte om te waarschuwen voor de gevaren van vaccinaties:

“Nee”, zegt Désirée Röver, “ik heb géén medicijnen gestudeerd. En nee, dat zie ik niet als belemmering voor mijn functioneren.

Het is zelfs beter. Want daardoor zit ik niet opgesloten in het traditionele artsenharnas en kan ik onafhankelijk onderzoek doen. Ruim 34 miljoen vaccinaties worden straks tegen de Mexicaanse griep ingezet! Waarom dat automatisme? Volksverlakkerij, schandaal met internationale vertakkingen…”

De tijd dat mensen als mevrouw Röver door de wetenschap werden weggehoond als “grappige kruidenvrouwtjes” is voorbij. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) maakt zich grote zorgen over de groeiende aanhang van fervente tegenstanders van vaccinatie. Eerder doken ze al op tijdens het inentingsprogramma tegen baarmoederhalskanker. Letterlijk.

Ouders, wachtend in de rij, kregen te horen dat hun dochters “over tien jaar de ziekte zouden krijgen”, als ze dit lieten gebeuren. “In de VS zijn zelfs meisjes doodgegaan…” Désirée Röver houdt zich verre van dergelijk verbaal geweld, zegt ze. “Ik ben geen activiste, ik deel mijn kennis met anderen. Oók met artsen.” Maar ze is wel degelijk één van de belangrijkste bestrijders van inentingsprogramma’s. Veel mensen zien in haar de gezondheidsgoeroe die ze al zo lang zochten. Op spreekbeurten in het land trekt ze geregeld bomvolle zalen.

Wiegendood

Mevrouw Röver: “Ik legde de kritieke dagen na vaccinatie uit. Baby’s die volgens artsen zijn gestorven aan wiegendood of het ‘shaken baby syndrome’ zijn in werkelijkheid vaak bezweken aan de gevolgen van vaccinaties. Te checken met vitamine C- en histamineniveaus in het bloed. Een vrouw in het publiek, lijkbleek, stak haar vinger op. ‘Nu weet ik wat er met mijn kind is gebeurd!’ Met een vaccin komt er puur gif in het lichaampje. Alle vitamine C wordt verbruikt, er raken weefsels en organen beschadigd.

Dat leidt tot bloedingen, gebroken botten en soms dus de dood. De officiële diagnose maakt de ouders tot daders. Onterecht.” ‘Medisch research journalist’, staat op haar kaartje en ook op haar voordeur. Recent publiceerde Désirée Röver een boek over baarmoederhalskanker en het hpv-vaccin. Daaruit: ‘Voordat we meisjes inenten met het humaan papillomavirus vaccin is het zaak te weten wat dit voor gevolgen heeft. De producenten schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren. Ook artsen en ministers nemen hun informatie klakkeloos over en zijn onbekend met de werkelijke feiten en verborgen bedoelingen. Vele duizenden internationale meldingen van ‘bijwerkingen’ hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde hpv-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: